Оберить офис
проспект Героїв Харкова 91

ул Оранжерейная №3

::

Опис

Шланг гальмівний (передній) MB C-class (W202)/S (W140/C140) 91-00

Шланг гальмівний (передній) MB C-class (W202)/S (W140/C140) 91-00

 

Интернет-магазин предлагает купить запчасть производства , чтобы осуществить покупку необходимо, выбрать наиболее интересующую Вас позицию - разные поставщики предлагают различные условия покупки деталей: разнообразные сроки поставки, цена и т. д. Так же мы предлагаем осуществить заказ автозапчастей - из Эмиратов и Соединенных Штатов, сроки поставок не много увеличиваются, но мы гарантируем, что найдем практически любую деталь даже на эксклюзивный автомобиль.

 

Цены
НаправлениеСрокНаявністьЦіна,грн.Придбати
дн. 2 196 грн
дн. 3 196 грн
Бренд

3RG Industrial

3RG Industrial Компанія 3RG Industrial займається виробництвом і продажем автозапчастин для автомобілів з 1999 року. Спочатку 3RG Industrial займалася тільки виготовленням прес-форм для деталей. Але завдяки зусиллям співробітників компанії відбулося об'єднання даного напрямку з виробництвом деталей. З моменту початку свого розвитку компанія була орієнтована на експортування продукції і сьогодні вона продається в п'ятдесяти країнах світу.

3RG Industrial

На даний момент 3RG Industrial - це:

  • 44 співробітника
  • 4 000 м2 складу, розташованого в Елесі. Це 35 км від Мадрида (ІСПАНІЯ)
  • 80% 3RG оборот за кордоном і 20% 3RG оборот Іспанія.
  • сертифікований постачальник у TecDoc.
  • Асортимент більше 10000 найменувань.
  • Експоненти в автомобільних міжнародних заходах: Automechanika Frankfurt, Istanbul, Equip Auto Paris.

3RG Industrial

Щорічно асортименті продукції 3RG поповнюється новими позиціями комплектуючих. Починаючи з 2001 року було розширено діапазон деталей підвіски і системи зчеплення для автомобілів італійських, німецьких, французьких, а також азійських виробників. В останні роки особлива увага приділяється виробництву деталей електроніки, а також доданий асортимент лобового скла, водяних насосів і електричних датчиків.

3RG Industrial

Вся продукція сертифікована і відповідає міжнародним вимогам якості та безпеки. Продукція 3RG Industrial відома відмінною якістю, користується популярністю і заслуженою довірою клієнтів в різних країнах світу.

3RG Industrial