Оберить офис
проспект Героїв Харкова 91

ул Оранжерейная №3

1214172 :: FORD

Опис

FORD 1214172

 

Интернет-магазин предлагает купить запчасть 1214172 производства FORD, чтобы осуществить покупку необходимо, выбрать наиболее интересующую Вас позицию - разные поставщики предлагают различные условия покупки деталей: разнообразные сроки поставки, цена и т. д. Так же мы предлагаем осуществить заказ автозапчастей 1214172 - FORD из Эмиратов и Соединенных Штатов, сроки поставок не много увеличиваются, но мы гарантируем, что найдем практически любую деталь даже на эксклюзивный автомобиль.

 

Бренд

FORD

Ford OilFord Oil
Компанія Форд, насамперед, відома в якості автомобілебудівної корпорації. Крім іншого, вона займається виробництвом і випуском іншої найрізноманітнішої продукції, включаючи випуск мастильної продукції і автомобільних олив Ford.

Генрі Форд заснував власну компанію на початку двадцятого сторіччя і сьогодні це одна з найбільш найбільших світових корпорацій. Цікаво, що підприємство володіє власним дослідницьким центром, що займаються розробками в області виготовлення і вдосконалення олив. У процесах виготовлення мастил здійснюється ретельний контроль якісних показників продукції з боку автономних лабораторій, завдяки чому забезпечується чудову якість одержуваних олив. Продукція здатна відповідати світовим якісним сертифікатам і стандартам і вважається однією з кращих у власному сегменті. Продовжують розширюватися виробничі потужності компанії Форд завдяки правильній інвестиційній політиці, організовуються нові відділення, що займаються випуском олив Форд, спостерігається до того ж розширення збутової мережі.

Тому можна з упевненістю заявити, що Форд процвітає не тільки в автомобілебудуванні.

 

www.ford.ru