Оберить офис
проспект Героїв Харкова 91

ул Оранжерейная №3

::

Опис

Підшипник маточини колеса, комплект

Підшипник маточини колеса, комплект

Підшипник перед. Opel Vectra B,Astra 1.4-1.6 84-01

 

Интернет-магазин предлагает купить запчасть производства , чтобы осуществить покупку необходимо, выбрать наиболее интересующую Вас позицию - разные поставщики предлагают различные условия покупки деталей: разнообразные сроки поставки, цена и т. д. Так же мы предлагаем осуществить заказ автозапчастей - из Эмиратов и Соединенных Штатов, сроки поставок не много увеличиваются, но мы гарантируем, что найдем практически любую деталь даже на эксклюзивный автомобиль.

 

Цены
НаправлениеСрокНаявністьЦіна,грн.Придбати
дн. 2 474 грн
0 дн. 2 474 грн
2 дн. 5 389 грн
Бренд

NK - якість для вашої безпеки

NK Компанія NK була заснована в 1934 р в Данії, і на сьогоднішній день є одним з найбільших фахівців з виробництва таких автозапчастин як зчеплення, гальмівні, приводні і кермові системи для легкових машин та багато іншого. Всі запчастини виробляються на новітньому обладнанні.

Під торговою маркою «NK» виробляються датчики ABS, гальмівні колодки і ремкомплекти, деталі зчеплення, підшипники, пружини підвіски, кузовні деталі, фільтри, ремені, гальмівні супорти, оптика, троси управління, гальмівні диски, амортизатори, автоскло, гальмівні шланги, електрообладнання та інші аксесуари для автомобілів і мотоциклів - всього 80000 позицій.

NK

 

Страна: Дания
Online Каталог: cat.nkas.dk